Double RoboticsDouble 2Telepresence robot

Var med på kontoret

Double Robotics Double 2 är en revolutionerande och innovativ produkt som hjälper distansarbetare att vara med på kontoret. Double är en telepresence robot som låter dig ha en fysisk närvaro på arbetet eller i skolan även om du själv inte kan vara där. 

Som distansarbetare vet man hur det känns att inte hänga med på kontoret. Det är lätt att lämnas utanför informella beslutsprocesser och missa information. Med en Double på kontoret kan medarbetare som jobbar på distans hänga med i vad det pratas om vid kaffemaskinen samtidigt som man bygger sociala band och ett bättre samarbete.

Glöm trassel med webbkameror och mikrofoner

Vi vet alla hur det går till. Varje videokonferens inleds alltid med 10 minuter av trassel, webbkameror som inte fungerar, rundgång och personer som inte kan ansluta. Double river alla tekniska barriärer genom att låta medarbetare på kontoret bara gå fram till Double och inleda en konversation.

Du behöver inte ens boka ett möte.

Prisvärd

En Double kan i vissa fall ersätta avsevärt mycket dyrare videokonferensanläggningar. Utöver det sparar ni både kostnader och tid genom att minimera resor och effektivisera kommunikationen så att alla är insatta i vad som händer och vad som ska göras.

Anlita marknadens vassaste kompetens, oavsett var den finns

För att kunna konkurrera idag behöver du marknadens bästa medarbetare, men chansen att de skulle finnas ett stenkast från ditt kontor är inte stor. Med en Double kan du anlita folk från hela Sverige, eller varför inte hela Europa?

Behåll företagets nyckelpersoner även om de skulle behöva flytta till en annan stad.

 
Från 24 000 kr*
* Moms tillkommer med 25%. Double kräver en iPad Air eller iPad Air 2 för att kunna användas.
 

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill provköra, kontakta oss nedan så hör vi av oss.

Klicka på bilderna för att förstora